»
Servicii » Transfer persoane

Transfer persoane in Cluj - Transfer aeroport si inchirieri masini cu sofer


Ai avut un accident si ai nevoie sa fii transportat undeva anume? Ai nevoie de transport de la aeroport pana la tine acasa? Doresti sa inchiriezi o masina, insa nu stii sa conduci si nu gasesti un sofer? Aceste probleme pot fi rezolvate acum cu ajutorul serviciului de transfer persoane pe care noi il punem la dispozitia clinetilor. Oferim spre inchiriere masina cu sofer in Cluj, cat si in restul tarii. Acesta iti sta la dispozitie si iti asigura transferul din locul dorit pana la adresa solicitata.


Transfer aeroport

Opteaza pentru serviciul privat de transfer la si de la aeroport, catre orice locatie din Romania. La B&B iti oferim preturi fixe pentru transfer, nu pentru persoana, iar plata se face numerar, fara a se plati comisioane suplimentare. In eventualitatea in care aveti nevoie de un scaun pentru copil, acesta este inclus in pret. Pentru ca dumneavoastra sa calatoriti fara griji, echipa noastra se va ocupa de transportul dumneavoastra pana la cel mai mic detaliu. In situatia in care avionul aterizeaza cu intarziere, noi ne vom asigura ca soferul se va afla in aeroport la ora exacta, multumita faptului ca monitorizam in timp real zborurile.


Transfer persoane Cluj

Va oferim spre inchiriere masini cu sofer, pentru ca dumneavoastra sa va deplasati intre diverse locatii simplu si rapid. Aveti posibilitatea sa alegeti un transfer intre orase cu punct de plecare sau sosire in Cluj-Napoca, un transfer din sau spre Cluj-Napoca, cu retur in aceeasi zi si timp de asteptare inclus sau un transfer intre doua locatii din Romania. Desigur, aceste aspecte se stabilesc in momentul solicitarii.


Calatorii pe perioade de timp mai indelungate

In cazul in care doriti sa aveti parte de un tur al Romaniei cu familia si nu sunteti sofer sau efectiv doriti sa va bucurati de calatorie fara a conduce, sunteti in locul potrivit. Noi va punem la dispozitie o masina confortabila si un sofer experimentat, care va va sta la dispozitie pe tot parcursul calatoriei.

Pentru solicitari de oferte, contactati-ne telefonic la unul din numerele: 0752.018.018/ 0733018018/ 0785.018.018, sau prin e-mail, la office@bbrentacar.ro.