»
Despre noi

Despre noi


Oferim servicii de Tractari Auto Cluj 24h/24h, 7 zile din 7, in Cluj-Napoca cat si national, pentru autovehicule comerciale sau autoturisme avariate, defecte sau noi (remorcari auto, autoturisme, suv-uri,dube si dubite, van-uri, rulote, atv-uri, etc.).

Asiguram transport utilaje cluj napoca agricole sau utilaje de constructii cu masa maxima de 8000 kg. Cu autospeciale performante si dotate cu echipamente moderne, alaturi de experienta noastra in domeniu, va oferim servicii de cea mai buna calitate , iar o data contactati putem interveni in locatia solicitata, in cel mai scurt timp, apeland la tel. 0752018018 sau 0733018018 depanari auto Cluj.


Servicii Transport Utilaje si Tractari Auto Cluj Napoca

Societatea noastra se pune in slujba conducatorilor de vehicule aflati in impas si a firmelor. Serviciile noastre profesionale in domeniul tractari auto  si transportului de vehicule pe autoplatforme non stop, sunt la preturi competitive si negociabile, tractari auto cluj napoca.

* Transportul Efectuat de BB, este asigurat la valoarea de 50000 Euro 
** Factura Fiscala se emite pe loc , la descarcare
*** Plata se poate face si cu cardul direct la soferul firmei B&B Tractari Auto


Interventie Rapida prin mijloace Advecvate

Daca vi se intampla un accident sau o simpla pana vom interveni pentru a va oferi ajutor la orice ora, in orice zi prin serviciile noastre de tractari auto si asistenta rutiera. Pentru ca un operator sa preia cazul dumneavoastra, va rugam sa sunati la  0752018018.

Prin Compania noastra colaboram cu multe firme de profil din Romania, si va putem oferi astfel serviciile dorite in cazul unui accident , in acest fel interventia se va face intr-un timp scurt si cu mijloacele cele mai potrivite .